region:SE scans:Bank Panic - SE - Manual

BANK PANIC

Spelbeskrivning

Du ska ensam bekämpa vilda bankrånare.Du är en djärv revolverman och en snabbskytt som kan skjuta 2 eller tre banditer på en och samma gång. "Vem kommer att öppna dörren nästa gång och kanna in?".Det är bara du som HJÄLTEN,dan kan rädda banken från att falla offer för våldsamma bankrånare.

Handkontrollema

Styrknappen använder du för att flytta dig från dörr till dörr.Du använder den också till att skjuta åt vänster med.Knapp 1 använder du när du vill skjuta rakt fram och knapp 2 när du skjuter till vänster.

Spelet

Låt oss släppa in våra vänner Mary,John och alla dom andra till banken,så att dom kan sätta in sina pengar.Hattarna som barnen kommer med är speciella poängmöjligheter .Banditerna som konmer och försöker råna banken,ska skjutas ner direkt,innan dom hinner skjuta dig!Ibland hotar dom någon av dina kunder,därför måste du hålla ett öga på alla som kommer in i banken.Nu är det inte bara risken att bli skjuten av banditer som finns,det finns även dom som placerar ut dynamit och försöker spränga banken! Du måste oskadliggöra dynamiten innan den sprängs.

Starta spelet med Startknappen på handkontroll 1.

Håll ett öga på mätarna som finns ovanför dörrarna på TV-bildens överkant.Mätarna visar om någon närmar sig.Skynda dig dit och titta efter vem det är som står bakom dörren när den öppnas.Är det en av dina vänner i staden,ska du låta honom eller henne sätta in sina pengar.Är det däremot en bandit ska du skjuta ner honom så fort som möjligt! Under mätarna finns en ram som visar om det är några pengar insatta där,det syns då ett dollartecken.Om ett dollartecken försvinner,har en bandit varit framme och stulit pengarna.

Om du råkar skjuta en vanlig medborgare,förlorar du ett liv,men om du lyckas få mycket poäng får du istället ett bonusliv.Detta händer vid 70 000,200 000,500 000,900 000,1500 000 och 2000 000 poäng.

Varje omgång har en bestämd tidsgräns som inte får överskridas.Om du inte lyckats få dollartecken i samtliga rutor innan tiden tar slut,förlorar du en hjälte.

Poäng

Efter att du har klarat av en omgång får du poäng.

Poängen beror på hur mycket tid du har kvar på klockan när alla kassorna är fyllda.

Du får också poäng för varje insättning i banken som medborgarna har gjort.För dom första 12 får du antalet säckar multiplicerat med 50 poäng.

För nästa 12 får du antalet säckar multiplicerat med 100 poäng och för säckarna 25-36 får du 150 poäng.

Du får ingen poäng för 37 säckar eller mer.

När insättningen görs får du 200 poäng för den första säcken.400 poäng för den andra säcken och 600 poäng för den tredje.Efter tredje säcken,får du 1000 poäng för varje. Har du tur och får ta emot en säck av ett barn,får du 1000 poäng.Skjut av hattarna!

En del kunder är bundna med rep.Gör dom en insättning är det värt 1000 multiplicerat med 3.

Lyckas du ta tillbaka en stulen säck,får du 1000 extrapoäng.

Du får också poäng när du skjuter ner banditerna.Poängen varierar,håll därför ett öga på banditen och försök lista ut varför poängen skiljer.

Speltips

Det här är ett spel där ditt omdöme,din fart och dina reflexer testas.

Ta det därför lugnt och låt dina iskalla nerver bestämma var och när du ska skjuta! Spelet börjar med att du ska klara av 50 omgångar.Gör du det,kommer du att anses vara en första klassens revolverman.

Hur du sköter Sega card och Megacartridge

Blöt inte ner dom.

Böj dom inte.

Använd inga lösningsmedel vid rengöring,utan använd en ren,torr trasa.

Försök inte öppna dom.

När du spelat klart,sätt tillbaka spelet i sitt fodral,för att skydda det.

LYCKA TILL OCH MYCKET NOJE !


See the original manual scans at Bank Panic - SE - Manual
See the main page for Bank PanicReturn to top
0.154s