region:SE scans:Alien Syndrome - SE - Manual

Alien Syndrome

Spelbeskrivning

Ar 2089.En rymdflotta av utomjordiingar erövrar rymd san tillhör jorden. Människan har aldrig tidigare mött något liknande.Dom kallas Alien Syndrome.Deras rymdskepp är stora som städer,deras vapen kan förinta planeter och hela mänskligheten är hotad. Alien Syndrane måste stoppas! En batalion från jordens stridskommando skickas ut för att stoppa fienden,men dom blir tillfångatagna och hålls gisslan.Jordens stridskonmando ber om frivilliga men det är bara två son har modet att stiga fram,Ricky och Mary ¡Beväpnade med endast korthållsgevär,ska dom infiltrera fiendens alla sju rymdskepp,rädda gisslan och fly....levande!

Handkontrollerna

Styrknappen används för att styra spelfiguren med.Knapp 1 är STARTknapp. Vid spel med två spelare ska Startknappen på handkontroll 2 användas.När spelet startat används knapp 1 (start) som skjutknapp och knapp 2 används för att se meddelandeskärmen.

Spelet

Du ska rädda alla som tagits som gisslan ombord på fiendens rymdskepp.På varje skepp finns ett visst antal gisslan som du måste befria.När du gjort det ska du ta dig ut ur skeppet och möta fiendens BOSS i strid.Du måste besegra honom innan skeppet sprängs sönder.Spelet har sju olika omgångar.I varje omgång finns ett fientligt skepp.

När du börjar spela,ska du välja antal spelare genom att trycka på Startknappen på handkontroll 1 för en spelare och handkontroll 2 för två spelare.Vid spel med två spelare turas ni om.När spelet börjar ser du följande bild: Din spelare visas mitt i biIden,fienden kommer emot dig från alla håll,Gisslan finns någonstans på bilden och längst upp till höger visas nedräkningen.Om du trycker på knapp 2 under spelets gång,visas meddelandeskärm-en.Den visar dig högsta poängen,antalet liv du har kvar,hur många gisslan som finns kvar ombord och antalet poäng du hittills fått.Trycker du en gång till på knapp 2,återgår du till spelet.Dina vänner som du ska rädda,känner du igen på att dom har gröna overaller.

Du räddar dorn genom att ställa dig ovanpå don.När alla i gisslan är räddade,öppnas en utgång.För att klara dig ut,måste du slåss emot en fiende-BOSS.Det finns två sorters fiender,don har olika färg.Om fienden kommer åt dig förlorar du ett liv.Dom kan också skjuta emot dig och om du träffas förlorar du också ett liv.Fienden kan dyka upp när och var som helst.När fienden blinkar,är dom ofarliga.När dom slutar blinka är dom livsfarliga!Du kan inte skjuta dom om dom blinkar.Ombord på skeppen finns det försvarare son ser ut som ansikten som sover.Om du kommer tillräckligt nära dom,vaknar dom och skjuter för att döda! Dom kan inte röra sig.Du kan slå ut dom för ett ögonblick,om du skjuter dom och träffar rätt.Klarar du det,blir dom gråa och ofarliga,men inte för så lång stund.

BOSSARNA

För att klara av en omgång,måste du slå den omgångens BOSS.Du kan inte gå vidare om du inte klarar honom.Alla BOSSARNA har en svag punkt.Det enda sättet att klara av honom är att hitta den svaga punkten och skjuta honom där.Varje gång en svag punkt träffas börjar BOSSEN blinka.

VAPEN

När fienden tog gisslan,gömdes gisslans vapen på olika ställen ombord på rymdskeppen. Du kommer att hitta dom i väggarna.Om Ricky eller Mary rör vid ett vapen,kan dom använda vapnet tills dom rör vid ett nytt vapen.Det finns 5 olika vapen:1) FB som är en eld-wkastare och gör det lätt att träffa fienden.2)L son är ett lasergevär och som kan skjuta igenom en hel grupp med fiender på ett skott.3)S son är en smart bomb.Rör vid den här och alla fiender på bilden förstörs.4)W.Rör vid den här och du förflyttas till en annan del av skeppet.5)?.Beroende på var i skeppet du är när du rör vid denna,kommer du kanske att bli osynlig.Om du får ett N,blir det vapnet son du har förvandlat till ditt första gevär! V_Du börjar spelet med tre Ricky eller Mary.När du förlorat alla är spelet slut.

När du når upp till 50 000 poäng får du en extra Ricky eller Mary.Efter detta får du ett extra liv för varje 10 000 poäng du får.

POÄNG

Du får poäng för varje fiende du gör dig av med:

Fiendesoldat200 Poäng
Försvarare500 Poäng
BOSS (för varje träff)100 Poäng
BOSSENs försvarare200 Poäng
Gisslan (räddad)200 Poäng
Berns (per återståarle sekund)100 Poäng

Efter varje omgång,får du bonuspoäng för återstående tid och för varje vapen du tagit.

Speltips

Försök att använda eldkastaren när du ska slåss emot Bossarna !


See the original manual scans at Alien Syndrome - SE - Manual
See the main page for Alien Syndrome (エイリアン シンドローム / 에이리언 신드롬)Return to top
0.13s