region:SE scans:After Burner - SE - Manual

AFTER BURNER

Spelbeskrivninq

Någonstans till havs,ombord på hangarfartyget SEGA ENTERPRISE,finns du.Som stridsflygare i flottan står du och väntar på order,som kommer att skicka dig och ditt plan upp i en himmel fylld av dödligt farliga fiender.Ditt flygplan är den snabbaste och farligaste av alla,F-14 Thunder cat.Du måste använda skicklighet,reflexer och mod.Ditt plan ger dig snabbhet och slagkraft.Visa fienden att du är bäst!

Handkontrollema

Med styrknappen,svänger du höger,vänster,dyker eller stiger.Du kan också låta ditt plan göra en roll åt det håll du vill.Knapp 1 använder du när du ska skjuta målsökande missiler mot fienden.Knapp 2 avfyrar vulcan-kanonema.

Spelet

Ditt uppdrag är att skjuta ner alla fiender som du möter i luften.Det kommer att vara allt ifrån överljudjaktplan till stridshelikoptrar och flygande fästningar.

För att kunna klara av spelet,är det viktigt att du lär dig handskas med ditt flygplan, öva därför svängar,rollar,dykningar,stigningar och undanmanövrer.

Fiender du kommer att möta,sitter inte bara i sina plan och väntar på att bli nerskjutna, utan dom kommer att göra allt för att skjuta ner dig!Du kommer att få använda dina snabbaste reflexer för att kunna komma undan från fiendens eld!

Målet med spelet är att klara dig helskinnad igenom 18 spelnivåer och möta lastbilarna vid varje landningsfält för att hämta nya order.Har du klarat alla nivåerna,ska du återvända till SEGA ENTERPRISE.

Spelet är slut om du krashar alla dina flygplan.Du börjar alltid med tre plan.

Spelet börjar när du trycker på en av knapparna 1 eller 2.Du ser din F-14 stående på SEGA ENTERPRISE flygdäck.Planet startar och flyger upp i luften.När den nått sin flyghöjd kommer TV bilden att visa vilken nivå du befinner dig i,hur många plan du har och dina poäng.Den här bilden kommer du att se i början av alla dom olika nivåerna.

På spelbilden ser du ditt flygplan med ett sikte framför nosen,det är ditt kanonsikte. Siktet som finns lite längre framför kanonsiktet är siktet till dina målsökande missiler.Längst upp till höger på bilden ser du din radar.

Lufttankning:När du nått en viss plats i spelet,ska du lufttanka.Ovanför dig kommer ett tankplan som ska fylla på bränsle åt dig.Sikta in ditt kanonsikte på tankplanets slang och när det är på plats trycker du på knapp 1 eller 2.Klarar du detta får du bonuspo-äng.Tankningen tar 8 sekunder.Om du misslyckas,kommer du ändå att kunna flyga vidare.

Den allra svåraste av dina motståndare är den flygande fästningen.Den går inte att äcjuta ner med kanonen,den måste skjutas ner av dina målsökande missiler.Lyckas du,får du höga bonuspoäng och din stridsdator kommer att landa ditt plan på en av fiendens flygbasen där en lastbil kommer och möter dig.

Klarar du dig igenom spelet och nivå 18,återvänder din F-14 Thunder Cat till hangarfartyget SEGA ENTERPRISE.Din stridsdator tar hand om inflygningen och landningen.När du är nere i säkerhet,kommer orden "MISSION COMPLETE" att visas.Det talar om att ditt uppdrag är avslutat.Ta lite ledigt,res och se världen.Du har precis klarat av det tuffaste strids-uppdraget någonsin!

Poäng

Skjut ner...

Fientligt flygplan2500 Poäng
Fientliga missiler800 Poäng

Bonuspoäng får du om du lyckas docka med tankplanet.

Speltips

Om spelet tar slut innan du klarat av ditt uppdrag,har SEGAS flygingenjörer gjort det möjligt för dig att stiga upp ur askan och flyga igen!

När TV-bilden visar att spelet är slut (GAME OVER),trycker du bara på styrknappens översida och trycker samtidigt på knapp 1 och 2.Du kommer att återuppta striden där den tog slut,men dina poäng är noll.

Var hela tiden på din vakt,en del av fienderna kommer att skjuta på dig innan du ser dom.Dyker du inte snabbt,är allt förlorat.

Det snabbaste sättat att få flera F-14,är att skaffa bonuspoäng.

Träna extra noga på att rolla ditt plan.Har du lärt dig tekniken,kan du klara dig från det mesta som fienden skjuter emot dig.

Hur du sköter Sega card och Megacartridge

Blöt inte ner dom och böj dom inte.Lämna dom inte för nära någon värmekälla.Använd inga lösningsmedel vid rengöring,utan torka bara av dom med en ren,torr trasa.Försök inte heller öppna dom.

LYCKA TILL OCH MYCKET NÖJE!!


See the original manual scans at After Burner - SE - Manual
See the main page for After Burner (アフターバーナー)Return to top
0.063s